Ana Gruica pokazala kako izgleda Livajin restoran, snimila i Iris dok radi

Foto/Screenshot: Instagram

ANA GRUICA posjetila je restoran Duje koji su u Splitu otvorili Hajdukov napadač Marko Livaja i njegova supruga Iris. Glumica je pokazala pratiteljima na Instagramu kako restoran izgleda. Podijelila je fotografije na kojim pozira na stepenicama u sklopu objekta.

Ispričala je kako je često nedjeljom odlazila u isti restoran, a nastavit će sa svojim redovitim posjetima i u novootvorenom prostoru. Kako je napisala, voljela je tamo otići na juhu nakon izlaska, na ručak poslije utakmice, na razne fešte i večere s prijateljicama.

Snimila i Iris na otvorenju

"Jučer je restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista, ali bolje skuhana, interijer cijeli u novom ruhu, ali starog rasporeda, svjetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije", napisala je Gruica u opisu objave.

Osim toga, ona je na storyjima podijelila par snimki iz restorana, a pokazala je i vanjski izgled zgrade ukrašen cvijećem i hodnik koji vodi do glavnog prostora restorana. Uhvatila je i Iris koja je na otvorenje došla u ležernom izdanju. Odjenula je traperice i bijelu majicu.

Pročitajte više

 

Pročitajte više