Ana Radišić nakon posljednje emisije RTL Exkluziva: Dolazi puno toga što ćete voljeti

Foto: Instagram

ANA RADIŠIĆ oglasila se na Instagramu nakon posljednje emisije RTL Exkluziva. 

"Ovo je bila zadnja emisija Exkluziva koju smo pripremile, snimile i kojom smo otišle na praznike te se oprostile od nje. Zahvaljujući ovoj emisiji moj televizijski dom je postao RTL, a ljudi i redakcija druga obitelj. U kojoj smo se voljeli, živcirali, veselili ali i puuuno pričali i raspravljali oko zvjezdanih tema. Dijelili smo i veselje i suze i smijeh i ljutnju, brige, borbu za 'slobodne dane' ali i sreću", napisala je Ana.

"Tako da… Pratite ekipu koja možda nije kompletna ili pod istim redakcijskim krovom, ali zasigurno će vas uveseljavati u medijskim prostranstvima i dalje! Hvala za sve. Hvala i vama koji ste nas gledali, voljeli i kudili, sigurna sam da dolazi puno toga što ćete također voljeti i pratiti", dodala je i za kraj otkrila svoje daljnje poslovne planove.

"P.S. Ana? Nastavlja se razvijati i rasti na RTL-u kao i do sada", zaključila je.

Osim što je voditeljica na RTL-u, Ana je autorica projekta Top.HR Music te voditeljica podcasta Iznad oblaka.

Exkluziv se gasi

Podsjećamo, RTL gasi emisiju Exkluziv.

"Nakon četiri godine prikazivanja RTL prestaje s emitiranjem emisije Exkluziv. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu Exkluziva na njihovu radu i predanosti projektu", potvrdili su za Index s RTL-a.

Pročitajte više