Ana Sasso objavila fotke s Terezom Kesovijom i ispričala kako su se upoznale

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka Ana Sasso, koju su prozvali najljepšom ženom bivše Jugoslavije, prisjetila se prošlih dana i na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s pjevačkom divom Terezom Kesovijom.

Sasso se trenutaka iz prošlosti prisjetila nakon koncerta koji je pjevačica održala u rasprodanoj zagrebačkoj Tvornici.

''Predivna večer uz jednu Lady u svakom smislu te riječi. Predivna Tereza i u svojoj 84-toj godini i dalje plijeni svojom karizmom i energijom'', napisala je dodajući kako je Tereza ''ostvarila veliku karijeru'' te je ''i dalje zanimljiva i posebna''.

Susret na Splitskom festivalu

''Imala sam je priliku upoznati daleke '82. godine na Splitskom festivalu. Tada još uvijek nepoznata mlada djevojka u svojim 19-im, radim kao hostesa i gle čuda, Tereza je do mene, ja pomislim: 'Bože moj, dal' se meni obraća', i zahvalim se u sebi, naravno i njoj u tom momentu, toj časti'', napisala je.

Dodala je kako ju je Tereza ''odmah osvojila svojom pozitivnom energijom i ljepotom'' te da je doista bila i ostala prelijepa žena.

Bivša manekenka objasnila je kako je njihova zajednička fotografija nastala 1982., a u istoj je objavi podijelila nekoliko fotografija na kojima pjevačici poklanja fotografiju.

Pročitajte više