Analna igra je tabu dok je ne probate: Muškarci do orgazma mogu stimulacijom prostate

Screenshot: YouTube

UVOĐENJE novosti u spavaću sobu uvijek je dobra ideja sve dok oba partnera uživaju u tome. Osim penilnog orgazma koji muškarci doživljavaju stimulacijom penisa, muškarci mogu doživjeti i orgazam prostate koji se postiže sa "stražnje strane". 

Analna igra nije za svakog muškarca i to je još uvijek pomalo tabu, sve dok ga ne isprobaju, piše Man's Health. 

Orgazme prostate je teško opisati i to je jedinstveno iskustvo za svakog muškarca, a nekoliko njih je podijelilo svoja iskustva. 

Fred (25)

Nisam to očekivao, pa je to bila vrlo nova senzacija. Bilo je poput osjećaja da mi netko pali vatru u stopalima koja se polako širi cijelim tijelom. Bio sam u šoku!

Alan (27)

Moj prvi orgazam izazvan prostatom izgledao je poput eksplozije izvan tijela. U glavi mi se vrtjelo oko minutu nakon toga, a ja sam imao nevjerojatnu navalu samog užitka. Nepotrebno je reći da mi se svidjelo i da sam želio nastaviti. 

Evan (31)

Moj prvi orgazam izazvan prostatom doživio sam s igračkom za prostatu koju sam kupio prije nekoliko godina. Nikad taj orgazam nisam doživio prije korištenja te igračke. Bilo je prilično zanimljivo jer me je igračka približila ejakulaciji bez dodirivanja penisa. Imao sam osjećaj da sam doživio mali moždani udar i pucao sam posvuda. 

Drew (31)

Prilično se živo sjećam prvog puta. Seksao sam se prijateljicom i postavila me na leđa s nogama podignutim na ramena. Počela me dodirivati po anusu i sigurno je pronašla pravi kut ili nešto slično, jer me obuzeo potpuno novi val užitka i osjećaja. 

Marcus (33) 

Bilo je to poput raja. Gotovo nisam razumio što se događa. Da bi moglo biti toliko senzacije na svakom centimetru mog tijela, bilo mi je potpuno novo.

Daniel (36)

Sjećam se da sam prvi put čuo za to na jednoj internetskoj stranici. To je definitivno potaknulo moju znatiželju. Pročitao sam sve savjete i odlučio to isprobati. Učinio sam to sam tijekom tuširanja, uzeo sam malo šampona i krenuo prema dnu. Sapun je malo pekao, ali ja sam se prepustio. Nakon trećeg ili četvrtog pokušaja napokon sam doživio orgazam. Imao sam 16 godina. 

Dominus (38) 

Prvi put sam doživio orgazam prostate u ranim 20-ima. Igrom slučaja, ovo je bio moj prvi put s prostitutkom iako nisam bio klijent. Pitala me želim li se igrati zadnjice budući da sam bio seksualno otvoren. Postavila je masažni stol s plahtama, papirnatim ručnicima sa strane, uljem i kirurškim rukavicama. Imala je spremne sve profesionalne alate. Nastavila je raditi na onome čemu zapravo nikada nisam mogao pristupiti tako lako, mislim, pokušavao sam puno puta prstima pod tušem bezuspješno, a za nekoliko minuta igranja ispalio sam vruću vatru kao nikada prije. 

Ryan (25)

Prvi put kad sam shvatio da mi se svidjelo i da sam si stvarno pogodio prostatu bilo je kad sam imao 16 godina. Dobio sam prvi vibrator i sam sam postigao orgazam prostate.

Muškarci su opisali razliku između orgazma koji se postiže stimulacijom penisa i orgazma prostate.

Fred 

Puno je intenzivniji. Orgazmi penisa su brži i osjećaj nije ni blizu toliko dobar. Volim oboje, naravno, ali za mene je orgazam penisa brzo oslobađanje, dok je postizanje orgazma prostate situacija koja dovodi do kolutanja očima.

Alan

Često sam s orgazmima prostate angažirao cijelo tijelo. Povrh toga, to ne mora značiti ejakulaciju, mijenjajući tako način na koji definiramo što je vrhunac našeg seksualnog užitka. Često otkrijem, ovisno o situaciji, da se mogu duže seksati s orgazmom prostate. 

Evan

Orgazmi prostate uključuju cijelo tijelo. Osjećam to više u nogama i trupu, a ne samo lokalno u svom penisu. Također, ponekad brzo završim s orgazmom penisa, a uz stimulaciju prostate trajem duže u svakom pogledu. Ovaj orgazam općenito je dulji i "sporiji" od onog koji postignem stimulacijom penisa. 

Drew

Prema mom iskustvu, ova dva se orgazma potpuno razlikuju. Kad svršavam putem stimulacije penisa, čini mi se to kao brz i snažan udarac u moj centar zadovoljstva, nakon čega slijedi stvarno lijepo opuštanje, a orgazmi prostate su puno intenzivniji i dugotrajniji. U nekom trenutku obično počne curiti sperma, što može trajati prilično dugo. 

Marcus

Orgazmi penisa daju osjećaj prigušene unutarnje energije koja se oslobađa prema van, dok su oni kod prostate unutarnja eksplozija zaostale energije potaknuta vanjskim izvorom. Orgazmi prostate osvjetljavaju vam cijelu unutrašnjost.

Daniel

To je poput razlike između gledanja filma u standardnoj rezoluciji i otkrivanja IMAX-a. U filmu možete uživati ​​u oba formata, ali jedan je osjetno bolji. Orgazam penisa je brz; valovi užitka koji dolaze s njim standardni su i očekivani. Kod orgazama prostate možete doživjeti neizmjerno zadovoljstvo svog orgazma, a zatim ga produžiti, nastavljajući stimulaciju tako da doživite višestruke orgazme.

Dominus

Da, orgazam prostate izuzetno se razlikuje od čistog orgazma ejakulacije. Prvi put kad sam osjetio veliku navalu osjećaja tijelo mi se toliko zagrijalo i srce mi je zaigralo kao ludo. Osjećao sam se kao da dolazi iznutra prema van i da eruptira vulkan. Ako je orgazam stimulacijom penisa 10, ovo je bilo 20. Da, to je bio dvostruki intenzitet.

Simon

Imao sam višestruke orgazme prostate u znatno kraćim intervalima nego s orgazmima penisa. Orgazmi prostate su mnogo snažniji. Kad imam analnu stimulaciju dok svršavam, ti orgazmi se uvijek osjećaju punim tijelom.

Ryan

Gotovo je nekontrolirano. Shvatio sam u koliko sam neobičnoj poziciji kad svršim, čak sam morao i disati iz grča koliko je to intenzivno. 

Puno ljudi uživa u analnoj stimulaciji jer je to područje bogato živčanim završecima, no neki muškarci ipak u tome ne uživaju. U svakom slučaju, važno je komunicirati i pobrinuti se da obje strane mogu uživati u tome. 

Pročitajte više