Anđa Marić se vraća i ima novi singl. Poslušajte kako zvuči

Foto: PR

ANĐA MARIĆ vraća se na glazbenu scenu nakon duge pauze. Grupa Flare, iza koje stoje Anđa i njezin brat Jerko Marić, izbacila je novi singl Mali rituali, koji će se naći na povratničkom albumu.

Autor teksta je Zoran Brajević, glazbu je radio Jerko, a aranžman Anđa. Spot potpisuje Jerko Marić.

Roboti koji prikazuju osjećaje

"Pustio sam pjesmu Anđi i složili smo da bude plesna jer je Anđa ranije rekla: 'Daj, ajmo neku plesnu, veselu pjesmu napraviti.' Prva nam je bila sporija, ova je brža, sljedeća sad mora biti ful brza", rekao je Jerko Marić.

"Svi imamo svoje male rituale, a u našem spotu su roboti prikazani kao osjećajni, da nekako podsjećaju na sadašnjicu. Roboti u videu se grle, ljube, plaču jedni za drugima, a na kraju i umru. Bit je da oni prikazuju osjećaje kojih se moramo riješiti kad doživimo taj prekid", dodao je.

Premijera spota i predstavljanje knjige

Anđa Marić nedavno je predstavila premijeru spota i pjesme te svoju autobiografsku knjigu Moja revolucija u 365 dana, koja donosi njezinu priču o svakodnevnoj borbi s multiplom sklerozom.

"Jako mi je drago da nisam izgubila taj glazbeni dio sebe, mislila sam da je to davno ostalo iza mene, ali evo opet živim", rekla je Anđa na predstavljanju.

Pročitajte više