Andrea se 2020. natjecala na Miss Universe i nije pobijedila. Ovako je tad izgledala

Screenshot/Foto: HRT/Samo Mervar/PR Miss Universe Hrvatske

OVOGA tjedna proglašena je nova Miss Universe Hrvatske, 23-godišnja Andrea Erjavec. Ona će predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u Salvadoru, a titulu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski. 

Natjecala se i 2020.

Andrea je ranije u razgovoru za Index otkrila da se nadala pobjedi i da je imala veliku želju biti nova Miss Universe Hrvatske. No ovo joj nije prvi put da se natječe na ovom izboru. Naime, Andrea se već 2020. godine pojavila na izboru za Miss Universe Hrvatske, no tada nije pobijedila. Ovako je tada izgledala.

Bila je druga pratilja

Te je godine Hrvatsku na svjetskom izboru predstavljala Mirna Naiia Marić iz Zadra. Njezina prva pratilja bila je Daria Matić iz Splita, a druga pratilja bila je upravo Andrea Erjavec, koja je tada ponijela i titulu Miss simpatičnosti.

Podsjetimo, Andrea nam je rekla kako joj je konkurencija na ovogodišnjem natjecanju bila jaka, ali da ima velika očekivanja za svjetski izbor. "Očekivanja su velika jer smatram da sam već izgubila ukoliko nemam velika očekivanja. Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena. Idem u Salvador", rekla je.

Pročitajte više