Andrew Tate demantira da ima rak pluća: "Ja sam poput olimpijca"

Foto: Epa

ZLOGLASNI influencer Andrew Tate oglasio se na svom Twitter profilu nakon što se proširila priča o tome da navodno ima rak pluća. Tate je, valjda preko posrednika, objavio da nema rak, a usput se, onako u svom stilu, hvalio time da ima čelična pluća.

"Ja nemam rak. Moja pluća imaju 0 posto štete od pušenja. Imam zapremninu pluća od osam litara i vitalan sam poput olimpijca. Na plućima nemam baš ništa osim ožiljka od jedne stare bitke. Pravi ratnici imaju ožiljke i izvana i iznutra", napisao je Tate.

Tvrdili su da ima leziju

Inače, Andrew Tate, koji se trenutno nalazi u pritvoru u Rumunjskoj pod sumnjom za organizirani kriminal i trgovinu ljudima, potvrdio je ranije da pati od ozbiljnog zdravstvenog stanja koje se "ne smije olako shvatiti".

Podsjetimo, Tate je bio na medicinskom savjetovanju s liječnicima u Dubaiju prije nego što je uhićen u prosincu, rekao je njegov tim za MailOnline. Njegov tim tvrdi da se radi o leziji gornjeg desnog plućnog krila - stanju koje je opisano kao "ozbiljno zdravstveno stanje". Njegov liječnik je ranije rekao da bi lezija mogla biti znak karinoidnog tumora - rijetkog tipa raka koji sporo raste.

Liječnik je, isto tako, nedavno savjetovao da ga se pusti iz zatvora kako bi se mogao liječiti u Dubaiju. Međutim, Tate sada tvrdi da je s njim sve u redu.

Pročitajte više