Andrew Tate komentirao epizodu South Parka u kojoj mu se rugaju: "Upoznao sam heroja"

Foto: Twitter

ZLOGLASNI influencer Andrew Tate na neobičan i pomalo neočekivan način komentirao je epizodu South Parka u kojoj su mu se kreatori Matt Stone i Trey Parker pošteno narugali.

Mnogi bi možda očekivali da će temperamentni Tate uzvratiti na provokaciju, što obično i radi, ali, začudo, on je ostavio pozitivan komentar. "Upoznao sam jednog od svojih heroja, Randyja Marsha", napisao je Tate na Twitteru.

Rugali mu se zbog trenutne situacije

U South Parku su ga predstavili kao "trenera za toksičnu muškost" i dali mu ime Alonzo Fineski. U epizodi Alonzo potegne pištolj na Randyja Marsha, a Randy mu kaže da samo pokušava pokazati svojoj djeci što je prava zabava. Randy zatim kaže: "Gledajte, samo se pokušavam boriti protiv poruka koje liberalna ljevica šalje mladim muškarcima o tome da su njihovi muški instinkti otrovni."

"Pokušavam pokazati svom sinu i njegovom malom štreberskom prijatelju što je prava zabava jer društvo želi da se srame svoje muške prirode", kaže Randy u očitoj referenci na Tateove šovinističke izjave i ideje o muškosti.

Alonzo, držeći pištolj i cigaru, odgovara: "Pozvat ću neke prijatelje."

Međutim, u kasnijoj sceni policajci upadaju na zabavu i narede Alonzu da miruje vičući: "To je Alonzo Fineski, rumunjski trgovac seksualnim robljem." Alonzo zatim opsuje i u odmazdi ispaljuje metke na policiju, a nakon paljbe bježi s mjesta događaja.

Podsjetimo, Tate je u manje od 24 sata nakon komentara na epizodu South Parka pušten iz zatvora u kućni pritvor, a već je stigao objaviti i bizaran video.

Pročitajte više