Andrew Tate završio u bolnici zbog "izraslina na plućima"

Foto: Twitter

ZLOGLASNI influencer i samoproglašeni mizoginist Andrew Tate (36) završio je u bolnici jer mu se navodno na plućima stvaraju čvorići. Tate je ovih dana u istražnom zatvoru u Rumunjskoj zajedno s bratom Tristanom zbog sumnji na trgovinu ljudima, silovanje i udruživanje u zločinačku grupu, ali nakratko je morao izaći iz zatvora.

Tateu je napravljena biopsija, kako pišu rumunjski mediji, i navodno je s njim sve u redu, ali bolnicu još nije napustio. Tateu počinje suđenje za nekoliko dana i tada će se odlučivati o tome hoće li istragu provesti na slobodi ili će mu zatvor još neko vrijeme biti dom.

Iako je on fizički u zatvoru, njegov kanal na Twitteru je i dalje aktivan, a tamo je također prenesena vijest da je Tate u bolnici, ali uz neobičnu poruku.

"Matrix me napao, ali pogriješili su jer ne možeš ubiti ideju. Mene je teško ubiti", stoji na Tateovu Twitter profilu.

 

Sve je počelo ratom na Twitteru

Podsjetimo, Tate je na Twitteru ušao u sukob sa švedskom aktivisticom Gretom Thunberg. U prvom je tvitu objavio dio popisa svojih automobila i tražio od Grete da mu da svoju e-mail adresu kako bi joj poslao cijeli popis.

"Zdravo, Greta. Ja imam 33 automobila. Imam Bugattija, dva Ferrarija i to je tek početak. Daj mi svoj e-mail da ti pošaljem ostatak, kao i specifikacije koliko zagađuju okoliš", napisao je Tate. Greta mu je na to odgovorila ruganjem, aludirajući na to da Tate ima maleni penis.

"Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na smalldickenergy@getalife.com", napisala je Greta. Sukob se nastavio jer je Tate u sljedećem tvitu Greti poručio sljedeće: "Hvala ti što si preko svoje e-mail adrese otkrila svima da imaš mali penis. Cijeli svijet se pitao. I slažem se da si trebaš pronaći život."

Uz to je objavio i video u kojem je dodatno napao Gretu. "Kontroverza mi nije strana. Ne radim ovakve stvari često, ali sada, kada mainstream mediji prenose što sam poručio Greti o svojoj kolekciji automobila, moram se oglasiti. Napisala mi je svoju adresu e-pošte, ihavesmalldickenergy. Zašto si stavila takvu adresu? Čudno. Ne želim pogađati kojeg je ona spola. Ne ljutim se ja na Gretu.

Ona ne shvaća da je dio globalne matrice i misli da radi dobro. Netko ju je posjeo i naveo da uvjerava ostatak svijeta da je u redu da vas vaše vlade porezima odvode u siromaštvo, i to sve kako biste zaustavili toplinu Sunca.

Ja sam je onda prozvao, a onda je globalna matrica uposlila svoje botove da komentiraju i lajkaju njezin retvit, prije nego što sam ja uspio reagirati. I ja bih sada trebao naučiti nekakvu lekciju iz toga da ona ima adresu smalldickenergy? Dobrodošli u novu epizodu klaunovskog showa", zaključio je Tate.

Nakon toga privela ga je policija i to na temelju kutija od pizze koje su stajale na stolu ispred njega. Bila je riječ o lokalnoj rumunjskoj pizzeriji i policija, koja za njim traga još od travnja prošle godine, zatim ga je brzo locirala i privela.

Pročitajte više