Angelina je željela biti poput princeze Diane, od Brada je tražila otvoren brak?

Foto: Daniel Deme/WENN.com

ANGELINA JOLIE je navodno od Brada Pitta tražila da žive u otvorenom braku te da se ona s djecom odseli u Veliku Britaniju, a da on ostane u SAD-u.

Perez Hilton prenosi da Ian Halperin piše knjigu o životu Brangeline u kojoj otkriva da je glumica željela ostvariti političku karijeru u Velikoj Britaniji.

Zbog toga je od Brada navodno tražila odvojen život, no pod uvjetom da mediji za to ne saznaju. Jolie je navodno imala bizarnu zamisao da postane sljedeća princeza Diana te je željela ući i u britanski parlament. Zbog toga se navodno bila spremna odreći i američkog državljanstva.

"Angelina je umislila da može postati nešto poput princeze Diane ili Majke Tereze. Stalno je proučavala život britanske princeze, željela je ući u britanski parlament da može ostvariti tu zamisao. Ona je uvijek željela ići dalje, svoje bivše muževe je zamijenila "boljim" verzijama, a sada misli da je prerasla i Pitta. Kao da želi poput Grace Kelly iz Hollywooda prijeći u europsku kraljevsku obitelj. Mislim da je bacila oko na princa Andrewa, on joj je sljedeći na radaru", piše Halperin.

 

Pročitajte više