Angelina Jolie i Brad Pitt prvi put u dvije godine večerali za stolom kraj prozora i bez paparazza

SLAVNI holivudski par, Angelina Jolie i Brad Pitt, trenutno se nalazi u Crnoj Gori u koju su doputovali jučer navečer privatnim avionom iz Sarajeva.

Ne zna se do kada će Angie i Brad boraviti u Crnoj Gori

Iako je planiran njihov posjet Dubrovniku, slavni je par odlučio zaobići Grad te se odmah uputiti u Tivat. Nakon slijetanja u Crnu Goru, par je automobilom dubrovačkih registracija prebačen u hotel "Splendid" u Bečićima kraj Budve, a odsjeli su u apartmanu u kojemu je svojevremeno spavala i Madonna kada je na stadionu Jaz  održala koncert 2008.godine.

"Dvoje poznatih glumaca su u našem hotelu, nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva. To je sve što možemo reći jer su naši gosti inzistirali na diskreciji i žele se odmoriti prije povratka u Veneciju", reklo je osoblje hotela za Dnevni avaz te nije željelo otkriti koliko će Brad i Angelina ostati u Crnoj Gori.

Ručali na Skenderiji pa odjurili na avion

Tijekom jučerašnjeg dana, nakon posjeta Goraždu i Međeđi, Angelina Jolie i Brad Pitt vratili su se u Sarajevo. Njihovo je odredište bila zgrada na Skenderiji, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Europske unije. Naime, u toj zgradi UNHCR-ov predstavnik u Naveed Hussain ima iznajmljen stan, a upravo je u njemu upriličen ručak za Angelinu, Brada i još dvadesetak uzvanika.


Dnevni avaz je i tamo imao "svog čovjeka" koji im je ispričao kako su za tu priliku iz stana bile sklonjene stvari te da druženje nije proteklo uz klasičan ručak, već koktel party.

"Došli su ležerno odjeveni i bili jako ljubazni"

"Kada su Angelina i Brad ušli u stan, sve oči bile su uprte u njih. Ljubazno su pozdravili sve prisutne, ponašali su se prirodno i najviše razgovarali s američkim ambasadorom u BiH Charlesom Englishem. Stekao se dojam da se dobro poznaju ", izjavio je neimenovani izvor za Dnevni avaz te dodao kako su Angelina i Brad jeli povrtnu musaku, mramornu terinu, savijaču od lososa i avokado s kozjim sirom, te pili voćne sokove i nescafe.

Da se sarajevski ručak holivudskog para držao u strogoj tajnosti dokazuje i podatak da ispred zgrade nije bilo primijećeno nikakvo izvanredno osiguranje. Apsolutno ništa u okruženju nije ukazivalo na to da će u centru Sarajeva ručati najslavniji par današnjice.

Za vrijeme boravka u BiH, slavni je par odsjeo u Goraždu

I dok su od nedjelje navečer deseci novinara i fotoreportera tražili po centru Sarajeva, Angelina i Brad su noću BiH proveli u goraždanskom hotelu Behar.


"Presretni smo. Nevjerojatno je što se dogodilo našem malom, lijepom Goraždu. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što smo bili njihovi domaćini, posebno zbog mojih dobrih Goraždana koji su zaslužili jednu ovakvu posjetu", rekao je za Dnevni avaz Muris Ražanica, vlasnik hotela.

"Stigli su jučer oko 19.30 sati. Dogovor je bio da se sve drži u tajnosti do njihovog odlaska iz BiH i vi ste prvi kojima ovo otkrivam", rekao je Ražanica i dodalo kako će se  od sada u čast UN-ove ambasadorice apartman na trećem katu zvati "Angelina".

Prvi put u dvije godine sjedili do prozora i nitko im nije smetao

"U početku me hvatao strah i panika, ali kako je vrijeme odmicalo shvatio sam da su to nježni i topli ljudi iz kojih izvire dobrota. Rekli su mi da je to bio prvi put nakon dvije godine da sjede pored prozora i da im nitko ne smeta dok jedu. Sjećam se da su na meniju bili dimljeni biftek, juha i panakota za desert", kazao je Ražanica i dodao kako je slavni par oko dva i pol sata uživao u mirnoj večeri.

Pročitajte više