Angelina Jolie ismijala svoj status seks simbola

LIJEPO zaobljena hollywoodska zvijezda nikada se nije sramila pokazati svoje nago tijelo pred filmskim kamerama, pa nije čudo da ima brojne obožavatelje širom svijeta. Kad se u jednom filmu našla gola u kadi s Antoniom Banderasom, njegova ljubomorna žena Melanie htjela ju je razapeti.

Zbog takvih skandalčića, kao i vrlo privlačnog izgleda brzo su je proglasili seks simbolom, ali drugi puta rastavljena glumica izjavila da se uopće tako ne osjeća "jer se nije seksala već duže vrijeme".

To baš nije u skladu s tračevima tabloida koji su se raspisali o njenoj vezi s nedavno rastavljenim Nicolasom Cageom. Njih dvoje upoznali su se još prije tri godine na snimanju filma "Gone In 60 Seconds", a iako su ih sada uslikali zajedno na londonskim ulicama izgleda da je ta veza pukla za 60 sekundi.

Njih dvoje poznati su kao čudaci jer se Angelina prilikom sklapanja svojih brakova koristila vlasitom krvi, a Nicolas se navodno oženio kćerkom Elvisa Presleya Lisom Marie samo zbog obožavanja njenog pokojnog oca čiji je glas oponašao na svojoj telefonskoj sekretarici, a vilu je opremio u stilu čuvenog Gracelanda. Njihov brak trajao je 107 dana.

Angelina ipak ne može tvrditi da nije seks simbol jer se u novom nastavku "Tomb Raidera" doduše ne tušira gola, ali se pojavljuje u gumenom podvodnom odijelu koje izvrsno ocrtava njene obline.

Pročitajte više