Angelina Jolie osvojila prvog Tonyja, podržala je kći koja se odrekla očeva prezimena

Foto: Profimedia

Angelina Jolie osvojila je svoju prvu nagradu Tony, a na dodjeli se pojavila s kćeri Vivienne (15) koja se nedavno službeno odrekla prezimena svog oca Brada Pitta.

Jolie je nagradu osvojila za rad na mjuziklu The Outsiders, koji je producirala, dok je Vivienne bila asistentica producentice. The Outsiders je, naime, proglašen najboljim mjuziklom. Vivienne su zasuzile oči kada je redateljica mjuzikla Danya Taymor osvojila Tonyja za najbolju režiju te u govoru zahvalila Angelini Jolie i rekla da je ona "jedna od velikih žena koje su joj pomogle i podigle je", piše CNN.

"Ovo je mjuzikl o obitelji i zajednici. Obrađuje i mračne strane života te sve ono o čemu moramo razgovarati", rekla je Jolie nedavno o mjuziklu koji je privukao mnogo pozornosti, što zbog same priče, a što zbog njenog sudjelovanja u njemu, u periodu kada prolazi kroz burno obiteljsko razdoblje.

Naime, njena djeca neslužbeno su se odrekla prezimena svog oca Brada Pitta, dok je jedno od njih - 18-godišnja Shiloh to odlučila učiniti i službeno, na sudu. Osim Shiloh, očevo prezime više ne nose ni Zahara i Viviene (za koju se to saznalo upravo kroz ovaj mjuzikl), dok braća Madox i Pax već godinama nemaju nikakav odnos s ocem.

Brad godinama u sukobu s djecom

Pitt već godinama nema nikakav kontakt sa sinovima Maddoxom i Paxom. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio obraniti majku. Bivši supružnici još se nisu uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad šestero djece. Unatoč činjenici da troje najstarijih, Maddox, Pax i Zahara, više nisu maloljetni, svađaju se tko će odgajati Vivienne i Knoxa (15).

No, čini se da djeca jasno daju do znanja na čijoj su strani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.