TMZ: Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta

Foto: Guliver Image/Cover Images

PREMA pisanju američkog tabloida TMZ, Angelina Jolie podnijela je zahtjeva za razvod braka od Brada Pitta, a razlog za to navodno je bila svađa oko njihove djece. Navodno je glumica i redateljica kao razlog razvoda navela nepomirljive razlike.

Zahtjeva za razvod braka podnijela je prema pisanju TMZ-a u ponedjeljak, a traži skrbništvo nad svo šestero njihove djece, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta. 

Izvori bliski paru za TMZ su ispričali da je Angelina odlučila staviti točku na njihov brak zbog načina na koji je brad odgajao njihovu djecu. Navodno je bila jako uzrujana zbog nekih njegovih metoda odgoja.

TMZ dodaje da se prema njihovim saznanjima u brak najpoznatijeg holivudskog para nije upetljala treća osoba te da se Angelinina odluka temelji isključivo na odnosu Brada s djecom. Otkrivaju i da nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane potpore.

Par se vjenčao u kolovozu 2014. godine, a zajedno su od 2004. Posljednji su put zajedno viđeni u srpnju, kad su blizance Knoxa i Viviane izveli na rođendanski doručak u Zapadnom Hollywoodu.

Pročitajte više