Angelina Jolie povela kćeri na bušenje ušiju, Bradu se ta ideja nije svidjela

ANGELINA JOLIE je povela svoje kćeri, šestogodišnju Zaharu i petogodišnju Shiloh, na bušenje ušiju u Londonu. Djevojčice su bile vesele što im je mama dopustila da se ukrase, iako se tati Bradu Pittu ta ideja uopće nije sviđala. Lijepa glumica djecu nije vodila na neko posebno mjesto, već salom najbliži njihovoj londonskoj ući, koji bušenje obavlja po cijeni od deset dolara.

"Starija djevojčica je odabrala zlatne 18-karatne naušnice i dala ih mami. Ipak, pištolj za bušenje je bio malo prebolno iskustvo za nju, pa je vrisnula i briznula u plač. Rekla je da ima osjećaj kao da joj je netko `zaklamao` uho. Manja djevojčica je tada odustala od bušenja, ali na kraju su svi otišli s velikim osmjesima na licima. Angelina je svakoj kupila po još jedan mali dar kako bi ih oraspoložila", ispričao je jedan izvor iz salona.

Brangelina je trenutno u Velikoj Britaniji, gdje Brad snima film "World War Z". Navodno ih je život u Londonu toliko oduševio da planiraju kupiti kuću u tom gradu. "Sviđa im se to mjesto, i hrana, i cijelo to područje te misle kako su ljudi u Britaniji puno ljubazniji", rekao je jedan izvor.   

Pročitajte više