Angelina Jolie prije 24 godine šokirala je poljupcem s bratom, danas jedva da pričaju

Foto: Profimedia

Holivudska glumica Angelina Jolie od najmlađih dana puni naslovnice svjetskih medija, što svojim talentom, što ljepotom kojoj se svi dive, ali i pomalo bizarnim ponašanjem kojem je u prošlosti itekako bila sklona.

Angelina je tako imala mnogo divljih i nezaboravnih trenutaka tijekom posljednjih dvadesetak godina, od nošenja ogrlice ispunjene krvlju Billyja Boba Thorntona pa sve do sočnog poljupca s vlastitim bratom Jamesom Havenom Voightom na dodjeli Oscara 2000. godine. O tome se mjesecima izvještavalo u medijima i nagađalo o prirodi njihova odnosa, nakon čega je James odlučio jednostavno nestati iz javnosti.

Angelina je tada imala samo 24 godine i bila je nominirana za Oscara za svoju ulogu u filmu Girl, Interrupted, a te je večeri na dodjelu nagrada dovela brata i oboje su bili oduševljeni kada je osvojila kipić za najbolju sporednu glumicu.

Svoju ljubav prema bratu izjavila je i tijekom govora prilikom preuzimanja nagrade i svojim riječima sve zbunila. "U šoku sam, a trenutno sam tako zaljubljena u svog brata. Samo me držao i rekao da me voli, a znam da je tako sretan zbog mene, hmmm. Hvala ti na tome", izjavila je tada pred cijelim svijetom.

"Čestitao sam joj na Oscaru i na brzinu je poljubio u usne"

No najveći je šok tek uslijedio, i to na zabavi Vanity Faira koja je bila održana nakon dodjele, gdje je Angelina brata strastveno poljubila u usne, što su kamere uhvatile i zabilježile za sva vremena. No to nije bio prvi put da su snimljeni kako razmjenju nježnosti na nekom javnom događanju jer su se na sličan zabavljali i na dodjeli Zlatnih globusa ranije te godine.

"Nije to bio francuski poljubac. Bilo je to nešto jednostavno i lijepo. Angie se spremala otići u Meksiko kako bi završila snimanje Izvornog grijeha s Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oscaru i na brzinu je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar", izjavio je James za Daily Mail 2007. godine.

Posljednjih godina James se drži podalje od svjetla reflektora, a nedavno je u rijetkom intervjuu otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom. U podcastu 90WHO10, koji je objavljen na Staru godinu, Haven je upitan kako je bilo podržavati Jolie tijekom razvoda od Brada Pitta 2016. godine.

"Sve je bilo prirodno i počeo sam ih štititi radi dobrobiti njezine djece, mojih nećaka i nećakinja. Samo želim biti uz nju stalno, baš kao i naša mama. Kad god mogu biti u njihovoj prisutnosti, to i želim", rekao je James, za kojeg se ranije u medijima tvrdilo da nije u dobrim odnosima sa slavnom sestrom.

"Angelina i James potpuno su se udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je odgojiti djecu i njezinoj je obitelji uvijek posvećivao puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestali razgovarati te su se udaljili. Samo oni znaju što se zaista dogodilo", rekao je ranije izvor blizak Angelini, no čini se da se, sudeći po Jamesovim izjavama, brat i sestra sasvim dobro slažu.

Pročitajte više