Angelina Jolie snimljena na kavi s 21 godinu mlađim glumcem

Foto: Instagram/EPA

HOLIVUDSKA glumica Angelina Jolie (47) snimljena je na kavi sa zvijezdom serije Normal People Paulom Mescalom (26) u jednom kafiću u Londonu. Fotografiju je podijelila obožavateljica koja ih je uočila, a ona se vrlo brzo proširila po društvenim mrežama.

U izlasku im se pridružila i Angelinina kći Shiloh (16), koju filmska zvijezda ima s bivšim suprugom i glumcem Bradom Pittom. Strani mediji pišu kako su se majka i kći upoznale s irskim glumcem nakon što su tog dana pogledale njegovu predstavu Tramvaj zvan čežnja u jednom londonskom kazalištu.

Tko je Paul Mescal?

Paul Mescal uvjerljivo se probio u glumi ulogom u seriji Normal People, koja je nastala po romanu Sally Rooney. U jednom je trenutku bio na naslovnicama brojnih stranih medija, ulogom Connella u hitu Sally Rooney prisvojio si je nominaciju za Emmy, a pisalo se i o njegovom stilu – što u seriji, što u stvarnom životu.

Prošle godine ga je GQ proglasio i najutjecajnijim mladim muškarcem godine. Glumac je bio zaručen s pjevačicom Phoebe Bridgers, ali navodno su prekinuli ubrzo nakon što su objavljene njihove zaruke.

Angelinu Jolie ne zanima navodna nova veza bivšeg supruga?

Podsjetimo, strani mediji već neko vrijeme pišu o navodnoj romansi Brada Pitta, koji je nedavno je snimljen kako se drži za ruke s Ines de Ramon, bivšom ženom Paula Wesleyja i zvijezdom serije Vampirski dnevnici.

"Angelina odavno ne pridaje pažnju glasinama o Bradu", rekao je ranije za Hollywood Life izvor blizak glumici dodajući kako je "previše zaposlena brigom oko svoje šestero djece da bi se fokusirala na novu romansu bivšeg muža".

Pročitajte više