Angelina Jolie snimljena u Malibuu s britanskim milijarderom, bili su na ručku

Foto: Profimedia

GLUMICA Angelina Jolie snimljena je ovoga tjedna u Malibuu u Los Angelesu u društvu britanskog milijardera Davida Mayera de Rothschilda. Kako piše Page Six, Angelina i David proveli su tri sata na ručku. 

Kada su izlazili iz restorana, Angelina nije skidala osmijeh s lica. Za odlazak na ručak je odjenula crnu haljinu s izrezima koju je uparila sa štiklama iste boje i sunčanim naočalama. David je odjenuo plave hlače, sivu majicu i jaknu. 

Nije potvrđeno je li riječ o spoju ili poslovnom ručku, iako se pretpostavlja da je susret mogao biti poslovne prirode jer oboje iskazuju interes za aktivizmom. Jolie nije bila u javnoj vezi otkako se razvela od Brada Pitta 2016. godine, no njihov razvod finaliziran je tek nekoliko godina kasnije jer su imali poteškoća u dogovorima oko skrbništva i imovine.

David je milijarder 

Mayer de Rothschild zagovornik je zaštite okoliša, a u opisu njegovog Instagram profila piše da želi "upozoriti i informirati ljude o globalnom zatopljenju". 

44-godišnji David je najmlađi od troje djece Victorije Lou Schott i Sir Evelyna de Rothschilda. Nasljednik je bankarskog bogatstva svoje obitelji. Prema internetskim podacima, njegovo bogatstvo je više od 10 milijardi dolara.

Pročitajte više