Angelina Jolie: Uzimala sam LSD, ali me trava dotukla

DOK američki mediji raspravljaju o tome očekuje li glumica s Bradom Pittom i drugo biološko dijete, Angie se osvrnula na burnu prošlost i priznala da joj droge nisu nimalo strane. Uzimala je "sve", a s javnosti je podijelila epizodu u kojoj joj se, nakon uzimanja LSD-ja, Mickey Mouse učinio kao "niski, srednjovječni čovjek koji mrzi život".

U doba kad je u ampuli nosila suprugovu krv, a po tijelu si urezivala "svašta", Angelina se i drogirala, što je ovih dana priznala u intervjuu, reklamirajući novi film "Mighty Heart". Kako kaže, posebno joj se u pamćenje urezao posjet Disneylandu, kojeg je "obogatila" konzumacijom: "Sjećam se da sam uzela LSD prije puta u Disneyland na Floridi. Počela sam razmišljati o Mickeyu Mouseu kao o niskom, srednjovječnom muškarcu koji mrzi život. Ako ne razmišljaš pozitivno, droge mogu biti zaista opasne. Ali, ja sam ih se davno odrekla".

Ipak, glumici se najmanje svidjela droga koja se smatra "najlakšom", a u nekim zemljama je legalna. "Probala sam kokain, heroin, ecstasy, LSD, sve... Ali na mene je definitivno najgore utjecala trava. Osjećala sam se glupo i smiješno kad sam je konzumirala, a to ne volim", priznaje glumica.

Po tko zna koji put, u američkim medijima pojavile su se informacije o navodnoj trudnoći Angeline Jolie. Nedavno je uhvaćena u šetnji s kćeri Zaharom, a paparazzijima je za oko zapeo njezin trbuščić, nakon čega su i počela nagađanja o trudnoći. "Brad i ja želimo još djece", izjavila je Angie promovirajući novi film "Mighty Heart", u kojem glumi trudnu suprugu čijeg muža novinara odvode irački teroristi.

D.K.

Pročitajte više