Angelina Jolie: Voljela bih opet snimati s Bradom, samo ne znam tko bi čuvao djecu

OSIM što je u intervjuu za Vanity Fair najavila kako se uskoro povlači iz glume, Angelina Jolie otkrila je kako bi, prije nego što proglasi kraj svoje karijere, voljela još jednom glumiti sa sadašnjim suprugom, Bradom Pittom.

Brad i Angelina upoznali su se na snimanju "Gospodina i gospođe Smith", a upravo bi u nastavku tog filma trebali ponovno zajedno glumiti. Iako im je ponuđeno već nekoliko verzija scenarija, među kojima i ona u kojoj Smithovi imaju djecu i žive u sretnom braku, Angie kaže kako ih niti jedan od njih nije oduševio. "Svi se trude napraviti nastavak, a zapravo je sve to skupa čudno. Trebamo li imati djecu u filmu ili ne? Razmišljali smo o tome i nekako bi postalo preosobno s obzirom na to da u stvarnom životu imamo djecu. A ako bismo radili na scenariju, uvlačili bismo u njega situacije iz stvarnog života, a to bi sve skupa na kraju bilo preosobno", rekla je lijepa glumica u spomenutom intervjuu.

"Ozbiljno smo razmišljali o nastavku, ali se sve svodi na to da se njih dvoje vjenčaju, dobiju djecu ili da svatko ode svojim putem. Ništa posebno", dodaje Angie i kaže kako bi rado ponovno glumila s Bradom, ali i kako smatra kako ih publika ne bi voljela vidjeti u ulozi ljubavnog para. "Mi smo par i postoje neke stvari koje ljudi vjerojatno ne bi voljeli vidjeti. Bilo bi preosobno vidjeti ljude koji su privatno intimni da ono što rade u svoja četiri zida rade i na velikom platnu. A drugi problem su djeca, ne znam tko bi ih čuvao dok mi snimamo. Trebalo bi sve to dobro organizirati", dodaje Angie.


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.