Angelina na Bradovom mobitelu pronašla fotke Selene Gomez i drugih žena, živjeli su odvojene živote?

Foto: Instagram

SVAKI dan izlaze novi detalji o razlogu bračnog kraha Angeline Jolie i Brada Pitta.

Sada se pojavila informacija da je Angelina navodno u mobitelu Brada Pitta pronašla fotografije mlade pjevačice Selene Gomez i drugih žena s kojima se glumac družio.

Američki magazin OK! piše da je Jolie zahtjev za razvod podnijela zato jer je sumnjala da je Brad vara. "Ona shvaća da ga žene žele upoznati, ali zašto on ima fotografije tih različitih žena? Nije mogla shvatiti kakva je njegova korist u tome", rekao je nepoznati izvor za OK!.

U tekstu se navodi da su na slikama bile stjuardese, bajkerice te neke holivudske zvijezde. Mediji su ranije prenijeli da je Angelina bila veoma ljubomorna na pjevačicu Selenu Gomez te Bradovu glumačku partnericu Marion Cotillard.

Portal Gossip Cop tvrdi da Jolie nije pronašla nikakve fotografije te da je riječ o netočnoj informaciji.

U međuvremenu, US Weekly prenosi da su Angelina i Brad na zajedničkom imanju živjeli potpuno odvojene živote. "Angelina i Brad su živjeli na odvojenim stranama vile. Ona je imala svoje krilo, a on svoje", rekao je za časopis dobro upućen izvor.

Navodno su se često i svađali zbog čega je Brad potražio pomoć prijatelja. "Bilo mu je dosta problema koje je imao kod kuće. Priznao je da je pred sam kraj njihov odnos postao nemoguć", navodi se.

Pročitajte više