Angelina pokupila djecu i odselila se od Brada

AMERIČKI tabloid Star, koji je najažurniji kada je "pokrivanje" priče o Brangelini riječ, otkrio je nedavno kako se Angelina Jolie sa svojih troje djece odselila iz vile u Malibuu, u kojoj je živjela s Pittom.

Iako su tabloidi donedavno izvještavali o tomu kako je "najljepši dvojac" nerazdvojan i kako Brad na setu filma Ocean´s 13 kojega trenutno snima, ne prestaje s Angie razgovarati na mobitel,  najnovije glasine ne potvrđuju tu verziju priče.

Kako Star navodi, Brad je svojoj boljoj polovici rekao da bi ona trebala biti kod kuće i "glumiti majku", dok on glumi na jednom drugom mjestu - setu novog nastavka "Ocen´sa", zarađujući njima za život.

Buntovna se Angie, ako je vjerovati priči iz Stara, s ljubavnikom nije složila oko njegova prijedloga te je spakirala kovčege i s djecom se preselila te prijavila u hotel Bel-Air.

Brad je, kako javlja tabloid, ostao "zaprepašten" njezinom odlukom. No, obzirom na konstantne svađe i pomirbe zaljubljenog dvojca, tabloid je vjerojatno u iščekivanju nove naslovnice koja će popratiti glumičino ponovno "useljenje" kako u zajedničku vilu, tako i u Bradov život.

Pročitajte više