Anica Kovač: Najbolje noge Hrvatske vraćaju se na modne piste

LINEA EXCLUSIVE ove sezone ima poseban razlog za zadovoljstvo. Naime, jedna od najljepših Hrvatica, bivša Miss Hrvatske i nekadašnja prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač (Martinović) nakon rođenja trećeg djeteta opet će kročiti na pistu NIVEA Cro A Portera.

Anica Kovač prije nekoliko godina povukla se iz svijeta mode te posvetila obitelji i djeci no ovakvu ponudu NIVEA Cro A Portera i Linee Exclusive nije mogla odbiti jer je ovaj poslovni odnos odavno prerastao u prijateljski. Iako su svjetla pozornice i modna pista za nju već duže vrijeme stvar prošlosti, NIVEA Cro A Porter i modna publika sa zadovoljstvom iščekuju povratak još uvijek "najdužih i najljepših nogu" Hrvatske.

"Vratila sam se u formu i veseli me povratak na modnu pistu"


"Iznimno mi je drago da ću po treći put sudjelovati na NIVEA Cro A Porteru. Smatram kako je upravo ovaj modni događaj predstavlja najbolje dizajnere naše modne scene. Produkcijski i organizacijski NIVEA Cro A Porter je u rangu vrhunskih svjetskih modnih događanja. Posljednjih mjeseci vratila sam se u formu i drago mi je što ću predstavljati novu kolekciju modne marke Linea Exclusive!", kaže Anica koja i danas izgleda jednako zanosno kao i onoga dana kada je odabrana u prestižno društvo pet najljepših žena svijeta.

"Uvijek smo željeli živjeti u Hrvatskoj"

Bračni par Kovač nedavno se, nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu, vratio natrag u Hrvatsku. Robert je obukao plavi Dinamov dres. a Anica se posvetila njihovo troje djece, kućanskim poslovima i, barem kratkotrajno, karijeri. "Uvijek smo željeli jednom živjeti u Hrvatskoj. Robert i ja smo djeca dijaspore. Kakav je život tu? Ne znam. U javnom smo položaju, na što nismo naviknuti i ne želim javni život, ali mi je jasno da ne mogu od toga pobjeći. Ipak je on Robert Kovač, a mene neki još zovu Anica Martinović", ispričala je nedavno Anica.

Pročitajte više