Anica Kovač: Nogometnoj reprezentaciji fali jačine, duha i vatre

ANICA KOVAČ se osvrnula na stanje u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Supruga bivšeg nogometaša Roberta Kovača uočila je neke manjkavosti među vatrenima te Exkluzivu otkrila što misli o tome. "Meni u reprezentaciji fali jačine, duha nekoga, treba tu malo više neke vatre. To je moje razmišljanje, kao nogometnog stručnjaka", smije se lijepa Anica.

Bivša misica misli kako bi njezin Robert i dalje mogao igrati u repki. Otkako je u mirovini, njihovoj obitelji je dobro, ali Anica svejedno primjećuje krizu koja vlada u zemlji. "Ja se nemam što požaliti, naravno, vidim svašta toga teškoga u državi, ali mislim da je ljubav veća od svega". Prosvjednicima na ulicama nije se poželjela pridružiti jer ima drugačije nazore: "Ja sam za ovu drugu verziju, šutjeti i raditi, iako teško šutim".

Bivša prva pratilja Miss svijeta danas tu scenu baš i ne prati previše. O trenutnoj hrvatskoj misici zna samo da se zove Katarina i još nekako. Iako uvijek izgleda odlično i dotjerano, Anicu kaže kako je umjesto mode više zanimaju neke druge stvari, one vezane uz kućanstvo i brigu za obitelj.

Pročitajte više