Anica Kovač zapjevala na HTV-u: Ako ponovo odlučim pjevati, poradit ću na glasu

ANICA KOVAČ nastupila je u emisiji Miroslava Škore "Država, selo, grad" gdje je hrabro stala pred mikrofon i uz pratnju tamburaša otpjevala četiri pjesme. Bivša missica se odlučila na nastup, jer se radilo o humanitarnoj akciji čiji prihodi idu u Zakladu "Milo moje". Uz iznos koji je osvojila pjevanjem, Anica je dala jednako toliko vlastitog novca u Zakladu.

Anica nam je otkrila da je imala tremu prilikom nastupa koja je brzo nestala. "Trema je bila na početku pa sam u međuvremenu razmišljala da je ovo ipak nastup uživo, a onda sam si mislila: Ko ga šljivi", kaže nam simpatična Anica. "Imala sam bend iza sebe i to tamburaški i nastup mi je uz njih i cijelu ekipu bio opuštajući. Imali smo dvije, tri probe i mislim da je to na kraju ispalo solidno", rekla nam je supruga Roberta Kovača koja smatra da je Škorina emisija "jako simpatična i ležerna".

Njena obitelj je vrlo pozitivno reagirala na nastup, a posebno je oduševljen bio njen otac. "Rekao je mami: 'Pa ona zna pjevati'. Nitko me do sad nije čuo da pustim glasa", kaže bivša missica uz smijeh i dodaje. "Mislim da bi ubuduće, ako se budem odlučila na ovako nešto, prvenstveno morala poraditi na glasu", smatra Anica. Ona je, zajedno s obitelji, prošle godine doselila iz Njemačke u Hrvatsku, jer joj je suprug počeo igrati za Dinamo.

"U Hrvatskoj mi smeta negativan pristup prema ljudima"

"Jako sam zadovoljna ovdje i sviđa mi se tu, iako sam godinama bila naučena na nešto drugo", rekla nam je bivša missica koja je nekoliko puta prije dolaska izrazila želju da dođe živjeti u Hrvatsku. "Jedino mi smeta negativan pristup prema ljudima. Mislim da jedni drugima trebamo pomagati, bez obzira na to koliko tko ima", smatra Anica. "Djeca su se brzo privikla na život ovdje, jer još ne kuže puno. Dok god je obitelj na okupu, ne može im biti nezgodno", rekla nam je nekadašnja prva pratilja Miss svijeta i dodala da je jedino starija kći vezana za jednu prijateljicu u Dortmundu. "Bile su u posjeti, ja sam isto jako dobra s njezinom mamom i jako su uživale. Kažu da su se baš poželjele jedna druge. Mislim da ako čuvaš jedno takvo prijateljstvo, može ti potrajati čitav život", rekla nam je Anica Kovač.

Pročitajte više