Animirani Garfield stiže u kina od 23.5. i u 3D formatu

Foto: Press

Animirani Garfield vraća popularne strip junake, lijenog narančastog kućnog mačka Garfielda i poslušnog, odanog psića Odijea, na dnevni meni kino blagajni, a način na koji je film rađen značite da ga obavezno trebate pogledati u 3D-u!

Nova avantura najomiljenije kućne mačke na svijetu prekrasno je putovanje kroz prirodu koja koristi nekoliko različitih animacijskih stilova i ne boji se svoje krznene ljubimce prikazati što detaljnije, izmjenjuje jarke i vesele boje s onim mračnim i opasnima ovisno kako scena zahtjeva, i koristi old-school animaciju gdje likovi u nekim scenama u potpunosti mijenjaju svoj oblik kada su spljošteni, udareni ili napuhani što filmu daje opuštenu i urnebesnu slapstick notu.

Scenarij potpisuje nagrađivani David Reynolds (Potraga za Nemom, Priča o igračkama), a režiju Mark Dindal (Cats Don't Dance, Žuta minuta/Chicken Little). U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein i drugi, a za domaću sinkronizaciju glasove daju:

Filip Riđički kao Garfield, Ljubomir Kerekeš kao Vic, Enes Vejzović kao Otto Jadranka Đokić kao Jinx, Marko Petrić kao Jon, Slavko Sobin kao Roland, Davor Gobac kao Nolan, Ana Begić Tahiri kao Marge, Goran Vinčić kao Snickers, Iskra Jirsak kao Olivia iiii… BABY LASAGNA kao Maurice!

***

Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield će sa svojim najboljim prijateljem Odiejem morati na divlju avanturu koja će ga naučiti nečemu neočekivanom…

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.