Anja Alavanja u badiću otkrila detalje odmora: "50 dana smo bili goli i bosi"

Foto: Instagram

NAKON gotovo dva mjeseca za voditeljicu Anju Alavanju Romac završio je godišnji odmor. Na Instagramu je otkrila da ga je iskoristila do maksimuma, a posebno ju je, priznaje, razveselio "morski napredak" njezinih sinova Jakova i Ivora.

"Biti slobodnjak ima svojih prednosti, jedna je dugo, toplo ljeto. Lagano me hvata postgodišnji blues. 50 smo dana bili skoro pa goli i bosi. Jedan je proplivao bez pomagala, drugi zavolio more. A najljepše od svega što smo cijele dane bili skupa", napisala je Anja na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom trendi badiću.

"Ljetni hobiji: čitanje i poziranje", napisala je voditeljica pored fotografije u ružičastom badiću s printom. Ljetujući na Murteru kod Šibenika Anja je imala pregršt vremena za odmor, ali i za kulturno uzdizanje. Posjetila je tako izložbu o Nacionalnom parku Kornati, a svoje pratitelje obavijestila je i o propadanju palmi u Dalmaciji. "Malo sam istraživala (ipak sam novinarka), i saznala da su palme napale štetočine iz egzotičnih krajeva, i to duž cijele obale", napisala je pozirajući "sinu prvijencu", kako naziva starijeg sina.

Pročitajte više