ANKETA Mnogi se vesele povratku Teletabisa. Koji je vama najdraži crtić?

Screenshot: YouTube

NAKON objave da će nove epizode Teletabisa biti dostupne na Netflixu, mnogi obožavatelji popularnog crtića su na društvenim mrežama napisali da su "jako uzbuđeni". Mnogi su priznali da im Teletabisi vraćaju uspomene na djetinjstvo i da će rado pogledati nove epizode.

>>Nove epizode Teletabisa uskoro na Netflixu

Na novim avanturama Tinkyja Winkyja, Dipsyja, Lale i Po radio je Andrew Davenport, jedan od scenarista originalne verzije. Iz Netflixa su objavili da će pripovjedač biti glumac i pjevač Tituss Burgess. Teletabisima će glasove posuditi Jeremiah Krage (Tinky Winky), Nick Kellington (Dipsy), Rebecca Hyland (Lala) i Rachelle Beinart (Po).

Netflix najavljuje da će Teletabisi doživljavati razne avanture koje će biti edukativnog karaktera, a najavili su i Tummy Tales, pjesme uz koje će "zaplesati cijela obitelj". Objavili su i trailer koji je oduševio mnoge. Međutim, bilo je i onih koji smatraju da nije bilo potrebe za novim nastavcima crtića.

Jeste li vi među onima koji se raduju Teletabisima ili vam je neki drugi crtić u djetinjstvu bio draži? Recite nam u anketi.

Pročitajte više