ANKETA Ovo su finalisti Superstara. Tko večeras zaslužuje pobjedu?

Foto: Press

Hana Ivković, Toni Peruško, Petar Šegedin i Dino Miklaužić finalisti su Superstara, a večeras će u finalu uživo jedno od njih izboriti i pobjedu. Pobjeda će nekome od njih donijeti titulu hrvatskog Superstara, ali i novčanu nagradu od 50 tisuća eura.

Hana, Toni, Petar i Dino u finalu će se predstaviti s dvije pjesme, nakon kojih gledatelji odlučuju koga vide kao superfinaliste.

Što kažu finalisti?

Superfinalisti se u konačnom okršaju bore još jednom pjesmom - o kojoj ovisi sve. "Mislim da nas čeka jedno bombastično finale, došli smo do velike četvorke koja je izjednačena", otkrila je voditeljica Antonija Blaće. "Ova četvorka mi se zbilja čini kao jednako dobra, stvarno mislim da će biti napeto finale. Oduševljava me hrabrost kandidata da dođu i stanu pred žiri, ovakav zvjezdani žiri, pustiti glas i pokazati što znaju", dodala je.

"Čast mi je biti u finalu, već ulazak u finale vidim kao veliku pobjedu", jasna je Hana Ivković. Složni su s njom i dečki - Petar Šegedin, Toni Peruško i Dino Miklaužić. "Ostali finalisti su svi pjevačke veličine i svi imaju nešto svoje tako da je sve sada u rukama publike", jasan je Peruško o sufinalistima.

"Osjećam se jako dobro uoči finala, ne znam tko bi mogao potencijalno odnijeti pobjedu jer su svi vrhunski pjevači", slaže se i Šegedin. "Ne vidim se kao pobjednik, iako se mogu zamisliti. Želim rasturiti u finalu i pokazati emociju, privlači me pjevati na toj bini i biti s tim ljudima na bini, zabaviti se", zaključio je, pak, Dino Miklaužić.

Pročitajte više