ANKETA Želite li da u prostoru Pučkog otvorenog učilišta bude Boogaloo ili KSET?

Foto: Martina Popovcic/Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Poznati klub Boogaloo, objavljeno je još u listopadu prošle godine, dobio je informaciju da više neće moći raditi. Ipak, nastavili su s događanjima do kraja godine. Zatim je raspisan javni poziv za zakup poslovnog prostora u zgradi Pučkog otvorenog učilišta, u kojem se od 2016. godine do sada nalazio klub Boogaloo.

Oglasio se vlasnik Boogaloo-a

Pristigle su dvije ponude, no odlučeno je da prostor u zakup dobivaju Savez studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i ElektroStudent d.o.o., koji upravljaju KSET-om. Nakon objave rezultata natječaja na svojim društvenim mrežama oglasio se podužom objavom i Anđelko Šipuš, poznat i kao DJ Shipe, koji je zajedno s Marijanom Kišom Mrxom vodio Boogaloo proteklih osam godina.

"Nemam apsolutno nikakvu namjeru iseliti iz prostora. Rok žalbe je 8 dana, koju ćemo jako profesionalno sastaviti jer ovo sve nema veze sa zdravim mozgom, te se neću predati i boriti ću se do zadnjeg momenta svim svojim snagama - dok se pravda ne istjera. Pitanje za milijun kuna: za koji ste najskuplji ugostiteljski objekt čuli na području grada Zagreba?

Bio sam upozoren da će ovakva situacija dogoditi, te da će sigurno dati nemoralnu ponudu samo da se nas izbaci van, ali slijepo sam vjerovao da zbog prethodne situacije to neće biti moguće i da stvarno neće tim putem krenuti, ali eto vjerovao sam osjećaju da stvarno neće toliko daleko ići", napisao je, između ostalog, Šipuš. Cijelu njegovu objavu možete pogledati OVDJE

KSET ili Boogaloo?

I KSET i Boogaloo tijekom godina imali su svoje redovne goste, a nas zanima koji klub prema vama zaslužuje biti u prostoru Pučkog otvorenog učilišta?

Želite li da u prostoru Pučkog otvorenog učilišta bude Boogaloo ili KSET?

Pročitajte više