Anna Nicole Smith: Što je ostalo?

NEKAD zanosna Playboyeva zečica, Anna Nicole Smith, u relativno se kratkom vremenu pretvorila u... pa možda najbolje da vidite sami.

Anna, pravim imenom Vickie Lynn Hogan, rođena je u teksaškom gradiću Mexia 1967. godine. Sa 17 godina udala se za 16-godišnjeg kuhara u lokalnom fast-food restoranu, Billya Smitha.

Nedugo nakon rođenja njihovog sina Daniela, Anna se razvela od Billya i otišla u Houston u potrazi za boljim životom. Zaposlila se kao plesačica u nekoliko topless barova, gdje ju je otkrio jedan fotograf.

Prvi javni nastup odradila je 1989., nakon čega se nekoliko puta pojavila na naslovnici čuvenog Playboya, da ni njezina karijera dosegla vrhunac 1993., kada je osvojila prestižnu titulu «Playmate of the year».

Slijedeće godine udala se za 89-godišnjeg milijunaša u invalidskim kolicima, J. Howarda Marshalla, koji je umro godinu dana nakon ulaska u brak.

Iako je neposredno nakon njegove smrti Anna dobila velik dio Howardovog imetka (konkretno oko 475 milijuna dolara), njegovi rođaci podnijeli su tužbu u kojoj su tvrdili da 89-godišnjak nije bio pri sebi kad ju je oženio. Sudac se složio s njima, a Anni je preostao sitniš od oko 88 milijuna dolara.

Nakon toga, stvari su za Annu krenule nizbrdo. Zbog psihičkih problema primljena je u bolnicu, a tih dana su joj pukli i silikonski umetci u grudima, pa je ugradila nove. Šećer na kraju je bila činjenica da se Anna toliko udebljala da više nije mogla hodati bez pomoći.


No, ako mislite da je to sve, varate se. Anna odnedavno ima vlastiti napravljen po uzoru na MTV-eve «The Osbournes», u kojem se najveći dio vremena prenemaže po stanu, pije i ukratko, postavlja nove standarde za količinu gluposti koji možete vidjeti na TV-u.


I za sam kraj, naša omiljena recentna fotografija glumice/modela koju ovih dana američki mediji opisuju riječima "larger than life". Sad znate i zašto.
 

Pročitajte više