Anne Hathaway ima najbolji odgovor na komentar da "dobro izgleda za svoje godine"

Foto: EPA

GLUMICA Anne Hathaway (40) protivi se uvjerenju mnogih da bi starenje trebalo biti nešto čega se bojimo, a to je lijep način gledanja na život. Tijekom nedavnog intervjua u emisiji Today govorila je o svojim pogledima na godine i o načinu na koji prima komplimente.

Anne, koja je glumačku karijeru započela u dobi od 17 godina, rekla je da postoji percepcija "litice" u Hollywoodu koju glumci dosegnu kad dođu do određene dobi, a ta je dob zaista mlada. Priznala je da ne obraća pažnju na komplimente poput: "Izgledaš jako dobro za svoje godine."

"Zapravo ne razmišljam o godinama", rekla je Anne. "Za mene je starenje druga riječ za život. Dakle, ako vam ljudi žele dati kompliment, to je lijepo. Ali, isto tako, kakav god bio hype, zanima me što je on izvan koncepta", objasnila je.

Vodi kampanju pod nazivom Potencijal nema godine

Zvijezda Princezinih dnevnika upravo je postala globalni ambasador brenda za njegu kože Shiseido i njegove najnovije kampanje Potencijal nema godine. "Volim taj slogan. Volim gledati ove mlade ljude koji imaju puno više slobode nego što sam ja imala", navela je.

Inače, Hathaway je poznata po genijalnim odgovorima na nepristojna pitanja. Chriss Van Vliet pitao je jednom prilikom glumicu koliko je morala smršavjeti kako bi imala liniju kakvu ima sada. "Ne, nisi me to upravo pitao. Kako si ti izravan mladić", rekla mu je.

Pročitajte više