Ante Gotovac otkrio Indexu kako je "griješio" i to nekoliko puta, a bogme i Simonica isto

"ON TI je mene tisuću puta prevario sa svojim tajnicama, kurvama i sličnima. Jednom, kad sam došla kući, sam uhvatila njegovu tajnicu kako mu puši kurac", riječi su Simone Gotovac od kojih se Anti zasigurno okretao želudac kada je njegova "sveta ljubav", kako on zove svoju Simonicu, cijeloj javnosti otkrila njihov prljavo bračno rublje.

Ante je za Index odlučio prokomentirati tu njezinu tešku optužnicu. "Ne volim se vraćati u povijest, znate svi se vole petljati u naš brak, a Simona je takva kakva je - lajava po prirodi", započeo je Ante nakon neugodnog pitanja je li zaista varao Simonu sa svojom tajnicom.

"Dobro, možda ona tako misli, ali gledajte svi griješe, pa tako i mi"

"Stvarno nije istina, to su sve insinuacije", nije se dao na prvu loptu smesti Ante koji je branio svoju tezu kako u njihov brak nije penetrirala treća osoba. "Dobro, možda ona tako misli, ali gledajte svi griješe, pa tako i mi", već je polako popuštao Gotovac te da bi na kraju zapravo otvorio svoju dušu i pozvao se na onu staru "to je sada prošlost".

"To je naša privatnost, ali ja jesam griješio, mislim oboje smo griješili, ali to je sada iza nas i ne bih se više vračao na taj period", rekao nam je Ante koji je na kraju i sam potvrdio Simoninu izjavu. "To je bilo tada, kad je bilo. Mi smo preko toga prešli", raskrinkao se na kraju našeg razgovora čovjek s najpoznatijom frizurom.

S.C.
Foto: Borna Čavrag

Pročitajte više