Ante Gotovac oženio Beograđanku: "Spremamo veću svadbu u zagrebačkoj katedrali"

Foto: Facebook

KONTROVERZNI poduzetnik Ante Gotovac u ponedjeljak je oženio 12 godina mlađu Beograđanku Jelenu Miljuš, s kojom je u vezi nekoliko mjeseci.

Za razliku od njegove bivše supruge Simone koja briljira s prijevodima, Jelena ima čak dvije diplome onu s ekonomskog fakultet i onu iz poslovne škole za međunarodni marketing, a stručnjakinja je za odnose s javnošću.

"Ante je drugačiji, da kažem iskreno, u nekim stvarima smo što se kaže suviše slični, u nekim suviše različiti pa sad vjerojatno nas i to međusobno privlači. Minus i minus daju plus - rekla je Jelena za RTL.

"Nisam imao uopće tremu, moram priznati, osjećao sam se vrlo ugodno. Bili smo u uskom krugu vrlo bliskih prijatelja, kumova - kazao je Ante.

Par planira veće vjenčanje u zagrebačkoj katedrali, iako nije baš jasno kako s obzirom na to da se ni sa Simonom nije mogao oženiti u crkvi jer je već bio oženjen.

"Jelena ima izuzetnu želju da napravimo crkveno vjenčanje u zagrebačkoj katedrali. Moram priznati, mi smo već svu dokumentaciju pripremili, krsne listove i sve što je potrebno za crkvenu svadbu", rekao je.

Jelena iza sebe ima jedan brak i dvoje djece, dok se Ante dvaput ženio. Dodao je da je s drugom bivšom suprugom Simonom u dobrim odnosima.

"Simona odgaja Gabrijelu odlično, ne da riječ reći protiv oca", rekao je. 

Pročitajte više