Ante Gotovac ponovno ljubi: S Tanjom mi je jako lijepo

ANTE GOTOVAC ponovno ljubi, priča je koja je danas "potresla" sve medije. Nakon Simone, brojnih ljubavnica te djevojke Petre, Ante je ovaj put utjehu pronašao u zagrljaju plavokose Tanje iz Beča. Za IN magazin Ante je rekao da je novu vezu htio sakriti od javnosti jer se dosad sve što je javno izrekao - izjalovilo.

"S Tanjom mi je lijepo", kratko je odgovorio Ante dok je njegova nova djevojka bila nešto pričljivija. "Družimo se, izlazimo, zabavljamo. Mogu samo reći da ovakvog džentlmena, poput Ante, nisam nikada upoznala pa čak ni u Beču", rekla je plavuša koja zbog kontroverznog Gotovca svakog vikenda pređe 500 kilometara, samo kako bi ga vidjela.

Također, tablice na svojem skupocjenom Mercedesu, na kojima je pisao "SG", Ante je, priznaje, promijenio u "AG", odnosno svoje inicijale nakon što je raskrstio sa uskoro bivšom suprugom. "Ako Bog da mijenjat ćemo ponovno tablice. Sve ovisi o šefici, tu je pa ćemo razgovarati", tvrdi Ante koji je Simoninu izjavu da će proslaviti dan rastave od Ante, komentirao riječima da to dovoljno govori o njezinoj zrelosti. On, tvrdi, smatra da je to najstresniji trenutak u životu.

Pročitajte više