Ante Rukavina: Nemam curu, ne izlazim na narodnjake, živim sportskim životom

VEČERAS je u zagrebačkom Kaptol centru otvoren dućan Armani Jeansa, a predstavljena su i zaštitna lica AJ-a za ovu regiju. Nogometaš Ante Rukavina i pjevačica Natali Dizdar našli su se kao idealan izbor, a za Index su otkrili kako je do suradnje došlo te kako su se snašli u manekenskim ulogama.

"Svašta mi se izdogađalo u posljednja dva mjeseca"

"Prepoznali smo se odmah, to mi je super brend, imaju mladenačku, urbanu i nosivu kolekciju, može se za svakog nešto naći. Antu sam sada upoznala i baš mi se čini simpatičan. Drago mi je što radimo skupa jer je ovo nešto univerzalno za svakoga, jako mi se sviđa", ispričala je Natali. "Završili smo snimanje livea u ZKM-u, snimali smo dvije večeri. Svašta mi se izdogađalo u posljednje vrijeme i stvarno sam napunjena pozitivnom energijom. Kroz kratko vrijeme bismo mogli završiti taj album i drago mi je što će svi to moći poslušati", zaključila je Natali.

Ante Rukavina: Modu ne pratim previše, sam biram odjeću

Nogometaš Ante Rukavina također je sretan zbog suradnje s Armanijem. "Došlo je spontano do suradnje, nisam inače sudionik revija, ne pratim modu i ne patim na marke, ali je stvarno ispalo spontano, a odjeća mi odgovara, osjećam se ugodno u ovome. Par stvari se poklopilo i dobro je ispalo. Spomenuli su mi da sam ovdje što je Nadal globalno, mogu reći da mi je čast, drago mi je", rekao je Ante. "Modu ne pratim previše, ali znam pogledati i procijeniti kad idem u šoping, onda se prilagođavam i sam biram odjeću", nadodao je nogometaš.

"Nemam curu, živim sportskim životom i na to sam koncentriran"

Spoj manekenki i nogometaša nije previše komentirao jer ne gleda na to tako. "Ne mogu ništa reći što se toga tiče. Davno su spominjali moju vezu s Anteom Kodžoman, to nema veze s istinom. Nemam curu, živim sportskim životom i na to sam najviše koncentriran. U Dinamu je dobro. Što se Sammira tiče, nije ni njemu lako, stalno je po medijima, a nije lako ni Dinamu jer je prvi klub. Par loših rezultata i svi te razvlače, a prije toga te kuju u nebesa. Ili ste gore, ili ste dolje. Ne čitam novine i ne zamaram se time. Pokušavam voditi svoj sportski život i imam neki svoj cilj, na drugo se ne obazirem", rekao nam je Rukavina.

"Ne izlazim na narodnjake, nisam neki ljubitelj"

Budući da nije tipični nogometaš, ne izlazi ni na narodnjake, iako su ga u Grčkoj privukli orijentalni ritmovi. "Ne izlazim na narodnjake, nisam neki ljubitelj. Ipak, bio sam u Grčkoj dvije godine, prije toga su mi bili odbojni, a kad sam tamo bio, lagano uđe u uho. Par stvari sam tu čuo kad sam se vratio i shvatio da su ritmovi isti, a riječi drugačije", kazao je Rukavina o svom noćnom životu. "Ja sam dijete s mora, Šibenik mi je u srcu, to je moj grad, diraju me klape. Odem jedan do dva puta godišnje u Šibenik, nemam vremena više jer su tu obaveze", zaključio je Ante o svom omiljenom gradu.

Brojni celebrityji blagoslovili otvorenje AJ-a

Na otvaranju dućana pojavili su se i brojni drugi poznati i slavni ljubitelji mode. Vinko Filipić uživao je u društvu svoje djevojke Sanele, Tihana Harapin Zalepugin i Anita Dujić družile su se s prijateljima. Modni mačak pojavio se u društvu prijateljice, a Luis Ibanez došao je s djevojkom Mateom. U društvu svoje ljepše polovice pojavio se i Ivan Vukušić, dok je Duško Modrinić večeras ipak samovao. Ivana Delač družila se sa Sayonom Bangourom.

Pročitajte više