Antonia Dora Pleško o malenom Cesareu: "Umrla sam u sebi. Netko gore vidi ovo sve"

Foto: Facebook

ANTONIA Dora Pleško jedna je od brojnih ljudi koji su javno osudili postupak ovrhe nad malenim dječakom Cesareom, a koliko joj je teško pala ova mučna situacija jasno se vidi na njenom Facebook profilu.

''Danas sam umrla u sebi. Netko gore vidi ovo sve'', napisala je mlada pjevačica na dan ovrhe iznad objave fotografija i snimki Cesareovog opiranja i suza dok ga otac prisilno uvlači u automobil. 

Inače, Antonia je na dan ovrhe bila na Pujankama, kvartu u kojem je dječak donedavno živio, te uživo emitirala situaciju koja se događala ispred zgrade na svom Facebook profilu.

Ni dva dana nakon događaja koji je potresao Hrvatsku, Antonija se ne miri sa situacijom već dijeli fotografije malenog u zagrljaju majke u kojem se nalazio do prije dva dana.

''Nestat će bol u grudima, ja još vjerujem dobrim ljudima'', poručila je glazbenica kroz poznate stihove.

Raspravu o 9-godišnjem dječaku pokrenuo je i Toni Cetinski napisavši kako je ''ovrha na djetetom sramota za hrvatsko pravosuđe'' te se zapitao ''misli li gospodin otac da njegov sin neće prvom prilikom pobjeći natrag svojoj majci i kakve mu je traume nanio''.

Pročitajte više