Antonija je revoltirana, a Andrea počinje imati prve simptome trudnoće

ANTONIJA je nakon svoje nominacije bila vidno razočarana. '"To u stvarnosti nije tako okrutno, oni od nas rade idiote! Već zadnja dva tjedna od mene rade cirkusanta", u suzama je rekla Antonija. Drugi studenti su je pokušali utješiti, no ni to nije pomoglo. Na profesorskoj sjednici zaključeno je da se Đorđe uistinu trudi, te da je jako "zanimljiv" lik. Za Antoniju pak smatraju da je veliki filozof te da "voli puno pričati, a ne voli raditi". Napetosti između profesora i Antonije su kulminirali kada je ravnatelj ljutito pitao Antoniju što želi pjevati.

"Pa, ja bi htjela pjevati Ninu Badrić, Celine Dion", priznala je Antonija, a ravnatelj je ovaj put udovoljio Antonijim željama. Naime, za nastup na sljedećoj Gala večeri dobila je zadatak da otpjeva pjesmu "Kao da me nema tu" od Vanne, gdje će konačno moći pokazati svoje glasovne mogućnosti. Što se tiče Andreine trudnoće, profesori smatraju da će to biti veliki problem. "Ja se bojim raditi s njom, a strah me je što se napreže pjevajući", rekao je jedan od profesora, dok su se drugi s njim složili. Andreji su, naime, počele prve trudničke "tegobe". Sve joj smrdi, a isto tako počela je osjećati prve mučnine. No, sve je to nakratko prošlo kada je vidjela svog dečka Vjekoslava koji ju je posjetio na Akademiji.

Studenti su s Ravnateljem pregledali nastupe na prošloj Gali. Milica se malo uznemirila kada ju je Jasmina "uputila" kritiku. "Ne smije toliko skakati po pozornici! Madonnu oni lagano poštimaju, ali nas ovdje nitko ne popravljati, mi moramo pjevati kao da nam je zadnji put", zaključila je Jasmina i rekla Milici da nije trebala toliko skakati po pozornicu, jer je tako gubila glas. "Ovo je katastrofa, bez emocija, puno falševa", nezadovoljno je zaključila Ana koja nikako nije bila zadovoljna svojim nastupom. Situacija između nje i Adnana postaje sve napetija, iako je Ana pred njim sve opuštenija. Stalno se nešto zadirkuju, a hoće li Ana konačno prihvatiti Adnanovu ljubavnu ponudu ili će i dalje ostati nedostižna za simpatičnog Bosanca, tek ćemo vidjeti.

K.H.
Foto: Nova TV

Pročitajte više