Antonija Mišura preuredila sobu za dolazak sina, ljudi pišu: Neprepoznatljiva je

Foto: Instagram

ANTONIJA Mišura Sandrić krajem kolovoza je otkrila da čeka drugo dijete. Prema mnogima jedna od najljepših sportašica i suprug Marko, nakon kćeri Tare, dobit će sina. 

Antonija je na svom Instagram profilu otkrila i da je već preuredila Tarinu sobu kako bi je spremila za dolazak mališana. 

"Evo već duže vrijeme sam htjela promijeniti izgled Tarine sobe, što zbog roze boje, namještaja, previše stvari nepotrebnih itd.", napisala je Antonija i dodala kako se odlučila i za druge boje radi dolaska nove bebe.

"Imala izliku da napravim malo razmještaja i nove boje radi naše nove bebice koja uskoro stiže,pa mi nisu mogli puno prigovarati. Išla sam na bež tople tonove i mislim da je stvarno sve pun pogodak. Odmah smo stavili isti krevetić i za bracu (ja to volim sve dosta na vrijeme napraviti i malo prije vremena)", iskrena je Antonija koja je trudna oko 19 tjedana. 

"Predivno", "Prelijepi detalji", "Bajka", "Soba je neprepoznatljiva", "Predivno, kao iz nekog kataloga", "Genijalno", "Kako lijepo", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Inače, Antonija i Marko Sandrić vjenčali su se u kolovozu 2015., nakon deset godina veze, a prvu je kćer Taru rodila početkom prošle godine.

Pročitajte više