Antonija Plazibata na svakom meču prati zaručnica Martina, velika mu je podrška

Foto: Instagram

HRVATSKI kickboksač Antonio Plazibat jučer je na Gloryjevom eventu u Bonu pobijedio Raula Catinasa. Antoniju je u životu i karijeri najveća podrška njegova zaručnica Martina Dulčić. 

Par redovito objavljuje zajedničke fotografije, a sreli su se na splitskom aerodromu i tada je sve počelo. U listopadu 2019. godine objavili su da su se zaručili. Jednom prilikom Antonio je ispričao koliko mu je bitna Martinina podrška.

Puno mu znači podrška zaručnice

"Martinina podrška mnogo mi znači. Prije, tijekom i poslije meča. Najvažnije mi je to što ona razumije da nećemo ići uokolo na sto mjesta kada dođem umoran s treninga. Bit ćemo kod kuće, uživati u zajedničkim trenucima, igrati igrice, gledati televiziju... Neki smatraju da je život sportaša iznimno dosadan, ali Martina je puna razumijevanja", rekao je Plazibat za Story

Martina s veseljem prati Antonija na mečevima. "Pratim ga na svim mečevima. Teško je gledati borbu znajući da netko želi 'skinuti glavu' voljenoj osobi, ali to je takav sport. To nije sport koji se temelji na timskom radu, nego na individualnosti, pa manjak koncentracije u neželjenom trenutku može prouzročiti ozljede i na kraju neuspjeh", rekla je Martina.

Prati ga na mečevima

Na televiziji ga, kaže, ne voli gledati, no zato bude u publici kako bi ga mogla odmah vidjeti nakon meča i biti uz njega.

"Mogućnost ozljede postoji svaki dan u njegovu životu. S njim prolazim sve pripreme, pa znam koliko je potrebno odricanja i discipline. Pomažem mu tako što živim u Amsterdamu s njim i brinem se za sve ostalo, a njemu prepuštam da se koncentrira isključivo na trening", rekla je.

Plazibat kaže da nije ljubomoran te da nema razloga da bude.

"Većinom smo stalno zajedno, a ako nismo, onda smo s obitelji. Ona nije osoba koja, primjerice, izlazi svaki vikend jer da jest, ne bih bio s njom. Većinom izlazimo zajedno. S obzirom na to da Martina objavljuje fotografije na Instagramu, svaka ima moje odobrenje da može biti objavljena", rekao je.

Pročitajte više