Antonija Šola u crnoj koži ispružila se na brzom autu: Osjećam se kao Catwoman



ANTONIJA ŠOLA nedavno je snimila spot za pjesmu "Loša navika", a danas je u zagrebačkom klubu Matis održala promociju istog. I ovog puta uz nju je bila prijateljica Emina, koja joj se pridružila i u spotu. Izlet u rock vode dobro joj pristaje, pogotovo što se tiče imidža. Naime, svi prisutni složili su se večeras da Antonija izgleda bolje no ikad utegnuta u crno kožno odijelo dizajnerice Marte Buzolić. Na promociji pojavili su se njezini najbliži, brat, prijateljica, dečki iz benda te kolegice Neda i Pamela iz grupe Feminnem. Osim toga, tu je bio i njezin prijatelj Boris Kosmač.

"Osjećam se kao Catwoman"

"Zadovoljna sam svime, zamislila sam ovo kao jedan uži krug ljudi i tako se dogodilo. Spot je odličan i sad kreće u emitiranje. Reakcije su zasada super, ovo je rock pjesma koja je zahtijevala i ovakav imidž i brze aute, sve smo spojili", rekla nam je Antonija. "Dečki iz benda su ovo aranžirali, dodali nešto svoje. Mislim da će više kolege nego publika primijetiti lagani odmak. U koži se osjećam dobro, više mi nije toliko vruće, osjećam se kao Catwoman", otkrila je Šola i rekla kako će ljeto biti radno, budući da za jesen sprema novi album.

Boris Kosmač prestao pušiti

Boris Kosmač zadovoljan je njezinim imidžom. "Ona je zapravo pravi umjetnik, i pjeva i radi prekrasne stihove, glumi. Što se stajlinga tiče, to joj je smislila Marta Buzolić, napravile su krasnu suradnju i Antonija izgleda bolje nego ikad. Prava žena", rekao je Kosmač. On inače radi na svojim projektima, a osim toga, prestao je pušiti. "Ne pušim tri mjeseca i jako sam sretan zbog toga", izjavio je.

"Antonija je preseksi, a to upakirano s njezinom slatkoćom je stvarno savršeno"

Cure iz Feminnema također su ugodno iznenađene njezinim izgledom. "Antonija je preseksi, a to upakirano s njezinom slatkoćom je stvarno savršeno. Nije nimalo vulgarna, a cijela je u koži", rekla je Neda. Pameli se sviđa njezina pjesma. "Napravila je odmak, mislim da je uspjela, i ovaj stajling joj je odlična promjena. Vidi se da se osjeća moćno i seksi, a to je bit ove pjesme".

Pročitajte više