Apel Antuna Ponoša: Emisiju mi neće vratiti, zato šetnja s ljubimcima neka bude dostojanstvena

Foto: Facebook

KULTNA emisija "Kućni ljubimci" više se neće emitirati na HRT-u, a voditelj Antun Ponoš na Facebooku se još jednom svima zahvalio na podršci i pozvao na šetnju na Prisavlju u subotu 19. prosinca točno u podne.

"Kućni ljubimci" su se neprekidno emitirali zadnjih 26 godina, te je udomljeno više od 100 tisuća ljubimaca. A zadnja emisija će se emitirati na Božić 25. prosinca.

"Dragi prijatelji, hvala vam svima što ste i dalje uz mene i emisiju. Čitam sve vaše komentare i jako mi je drago da me podržavate i pratite. Kako ne očekujem da dođe do promjene odluke, jer ste danas imali priliku pročitati njihovu izjavu za medije, želim vas sve zamoliti da sutrašnja u 12:00 sati ispred zgrade HRT-a, na poziv udruge "Sedma od devet", bude dostojanstvena i kulturna. To nije prosvjed, niti javno okupljanje niti imamo bilo kakav govor. To je šetnja s ljubimcima i druženje kojim ćete pokazati koliko vam je stalo do emisije "Kućni ljubimci", kaže Antun. 


"Želja mi je da to prođe bez ikakvog incidenta. Emisija ide dalje na drugu televiziju i nastavlja svoj rad. U petak 25.prosinca, poslije emitiranja zadnje emisije u programu HRT-a, objavit ću gdje će te je moći dalje gledati. Idemo zajedno dalje i veselimo se novoj suradnji u kojoj ćemo nastaviti pomagati kućnim ljubimcima", najavio je voditelj emisije koja je pomogla mnogim životinjama.

Na Facebooku je objavio i fotografiju među kojima su i njegovi ljubimci koje je i sam udomio iz "Noine Arke".

Pročitajte više