Ariana Grande podnijela zahtjev za razvod, u dokumentu piše da nisu skupa od veljače

Foto: Instagram

PJEVAČICA Ariana Grande i agent za nekretnine Dalton Gomez predali su zahtjev za razvod braka. Ariana je zatražila službeni razvod, no Gomez je odmah na to odgovorio. Podnošenje zahtjeva za razvodom dogodilo se dva mjeseca nakon što je u javnost dospjelo da su se Ariana i Gomez razišli.

Razišli su se 20. veljače 2023.

"Bili su stvarno brižni i poštivali su jedni druge kroz svaki korak ovog procesa", rekao je izvor za magazin People te dodaje da su i Ariana i Dalton "krenuli dalje". U dokumentima kao datum razilaženja naveden je 20. veljače 2023. godine.

Izvor je također rekao da je odluka o razvodu bila sporazuma i da se par razilazi u prijateljskim uvjetima. "Brak nije funkcionirao nakon što je Ariana otišla snimati Wicked u London, bili su u vezi na daljinu. Ari ima samo lijepe riječi za Daltona. Tijekom njihovog braka bio je njezin najveći obožavatelj", kaže izvor. 

Šuška se da je Ariana u vezi s kolegom

Ariana i Dalton zaručili su se krajem 2020. godine, a vjenčali u svibnju 2021. Svadba je bila mala i intimna, s manje od 20 ljudi. Nakon vijesti o razvodu, strani mediji doznali su da je pjevačica u vezi s glumcem Ethanom Slaterom, njezinim kolegom u nadolazećoj filmskoj adaptaciji Wickeda. 

Pročitajte više