Arijana Čulina, Luky i brojni drugi poznati Splićani pridružili se akciji i razveselili djecu

POZNATI Splićani pridružili su se prodajnoj humanitarnoj akciji Unicef-a i udruge S4S na rivi te u dobrom raspoloženju napravili puno korisnih stvari za one kojima je pomoć najpotrebnija. Poznati su prodavali privjeske, čestitke, medvjediće, majice i druge stvarčice iz asortimana Unicef-a, a sav prihod namijenjen je školama u Africi i tamošnjoj djeci.

Glumica Arijana Čulina, pjevač Luky, Hajdukove legende Jurica Jerković i Iko Buljan, ravnateljica baleta splitskog HNK Almira Osmanović, likovne umjetnice Nives Čičin Šain i Andrea Musa, prvakinje u taekwondou Ana i Lucija Zaninović te književnice Tanja Mravak i Aleksandra Kardum spremno su se odazvali akciji. Dijelili su balone djeci te se družili sa svima koji su odlučili kupiti poneku sitnicu za svoje najmilije. Svaki kupac dobio je i na poklon božićni ukras koje su izrađivala djeca iz splitskih vrtića, a prolaznici su mogli 'dobiti' i besplatni zagrljaj od članice udruge S4S.

Splitske mališane najviše su usrećili baloni, a štand Unicef-a posjetili su i drugi poznati Splićani, kao bivši gradonačelnik Ivan Kuret sa suprugom, mladi glazbenik Ivan Huljić te brojni drugi.

Pročitajte više