Ashanti i Nelly spojili su se ponovno nakon 20 godina. Sad čekaju bebu zajedno

Foto: Profimedia

Pjevačica Ashanti (43) i reper Nelly (49) potvrdili su da čekaju dijete zajedno, a otkrili su i da su zaručeni. Sretne vijesti objavili su na društvenim mrežama i oduševili fanove. 

"Ova nova godina je tako blagoslovljena, puna ljubavi, nade i iščekivanja. Majčinstvo je nešto čemu sam se dugo radovala, a podijeliti ovo sa svojom obitelji, zaručnikom i vjernim obožavateljima, nevjerojatno je iskustvo", rekla je pjevačica.

Ashanti će ovo biti prvo dijete, dok reper otprije ima kćer Chanelle (29) i sina Cornella Haynesa III (24) s bivšom partnericom Channettom Valentine. Da čekaju bebu zajedno američki mediji pisali su još u prosincu, no par je to tek sad potvrdio

Inače, par se upoznao još davne 2003. godine na konferenciji za novinare povodom dodjele nagrada Grammy. Bili su u vezi 10 godina, a onda su prekinuli. No, 20 godina kasnije, u travnju 2023. počelo se šuškati da se par pomirio dok su zajedno sjedili uz ring na boksačkom meču u Las Vegasu. Nekoliko mjeseci kasnije Nelly je potvrdio da su ponovno zajedno. 

Pročitajte više