Ashley Graham otkrila prljave tajne iz mladosti: "To je bila najniža točka mog života"

Foto: Instagram

ASHLEY GRAHAM danas je jedna od najpoznatijih plus size manekenki, u sretnom je braku, surađuje sa svjetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od sedam milijuna ljudi, a mnoge žene diljem svijeta u njoj pronalaze inspiraciju. 

No, u intervjuu za Harpers Bazaar otkrila je da je prije desetak godina njen život bio daleko od savršenog. 

Kad joj je bilo samo 17 godina, preselila se u New York i odlučila započeti manekensku karijeru. Tri je godine bila model za kataloge, a zbog svoje težine je često bila izložena ismijavanju. 

"To je zaista bila najniža točka mog života. Mnogi su me smatrali dobrom curom, ali krenula sam lošim putem. Drogirala sam se i seksala s pogrešnim muškarcima. Jela sam nezdravu hranu, nisam vježbala, nisam se ni malo brinula za sebe", otkrila je Ashley. 

Takav način života uzrokovao je da se u manje od dvije godine udeblja čak 11 kilograma, a agent joj je rekao da je njena karijera gotovo. 

"Tad sam nazvala mamu i rekla joj da odustajem i da se vraćam kući. Na to mi je ona dala odgovor koji se pokazao proročkim. Rekla mi je da ne smijem odustati i da će moje tijelo jednog dana nekome promijeniti život", ispričala je Ashley. 

Pročitajte više