Ashton Kutcher tulumario sa četiri djevojke i bocom votke, ide stopama Charlieja Sheena?



NAKON što je u medije procurila vijest kako je Ashton proveo 6. godišnjicu braka s ljubavnicom Sarom Leal umjesto sa suprugom Demi Moore, detalji navodnog preljuba počeli su curiti u medijima. Tako američki mediji sad pišu da nije riječ o samo jednoj već o četiri djevojke. "Ležao je u kadi sa četiri cure i vikao da hoće još votke", priča jedan svjedok.

Naime, dečko jedne od četiri djevojke došao je u Hard Rock hotel u Las Vegasu nakon što ga je pozvala. Kada je došao, kako je ispričao, zatekao ga je vrlo neobičan prizor. Četiri gole djevojke bile su u kadi s Ashtonom, na što je svoju djevojku zgrabio i odveo je sa zabave iako je Ashton pozvao i njega da se pridruži. "Svi su bili goli, nakon što su neke cure otišle, Ashton je ostao sam sa Sarom, a ona kaže da su se seksali", dodao je.

Zanimljivo je i kako vijesti o razuzdanom Ashtonu, inače mirnom obiteljskom čovjeku, dolaze kratko nakon što je počeo glumiti u seriji "Dva i pol muškarca". Prije njega u seriji je bio Charlie Sheen koji je gotovo svakodnevno ispunjavao medijske stupce razuzdanim zabavama s raznim djevojkama.

Pročitajte više