Atletičarka Ivana Španović razvodi se od fitness-instruktora nakon dvije godine braka

Foto: Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL

SRPSKA atletičarka Ivana Španović razvodi se od fitness-instruktora Marka Vulete nakon nešto više od dvije godine braka. Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime Španović. 

"Oboje ovo smatramo zajedničkim neuspjehom"

"Iako razumijem javni interes, uvijek sam se trudila da mi privatni život bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo s vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspjehom. Oboma nam je potreban osobni prostor i poštivanje intime kako bismo se što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života.

Ne želimo ni jednog trenutka poreći ljudske vrijednosti jednog u odnosu na drugo. U brak smo oboje ušli s istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane osobne ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promijenile u različitim pravcima", rekla je Ivana za Telegraf.rs

Kaže da se više o ovom temi ni ona ni Marko neće oglašavati.

Par se vjenčao prije dvije godine na ranču u Umčarima, nadomak Beograda. Ivana je do oltara došetala u tenisicama, a pjevao im je Sergej Ćetković. "Znala sam da si ti taj, jer si mi dozvolio da nosim tenisice čak i na prvom plesu. Blagoslovljena sam biti tvoja do smrti i ponosna što sam gospođa Vuleta", napisala je tada. 

Pročitajte više