Atraktivna Snježana odnijela titulu Miss Universe Hrvatske

DJEVOJKA koja je bila favorizirana svih ovih dana u Opatiji na kraju je odnijela krunu i predstavljat će Hrvatsku na izboru za Miss Universe u Vijetnamu - Snježana Lončarević želi biti voditeljica i večerašnju titulu želi iskoristiti "u tom smjeru". Prvom pratiljom proglašena je 18-godišnja Ana Kurobasa iz Kaštel Sućurca, a druga pratilja postala je Katica Rakuljić, 20-godišnjakinja iz Krila Jesenice.

"Presretna sam! Na izbor me prijavila agencija i o njemu zaista nisam razmišljala kao o nečem što će me obilježiti. Konkurencija je bila jaka i naprosto ne mogu vjerovati da su me proglasili pobjednicom. Jedva čekam svjetski izbor u Vijetnamu, naslušala sam se priča s tih svjetskih izbora ljepote pa sam presretna što ću sve konačno vidjeti iz prve ruke", kaže nova Miss Universe, 24-godišnja Snježana Lončarević. Studentica je Fakulteta za hotelski i turistički menadžment u Opatiji, a u slobodno vrijeme voli voziti bicikl, rolati se i plivati.

Pobjednicu osim jednogodišnjeg naslikavanja sa starcima, vlasnicima kojekakvih klubova i vlasnika svih mogućih licencija ovog svijeta, očekuje život u luksuzu, prvenstveno zahvaljujući automobilu Mitsubishi Colt Cabrio kojeg je dobila u trajno vlasništvo. Osim toga, dobila je i deset tisuća kuna, vikend na moru, mobitel, fotoaparat i "šest pari cipela (uključujući i cipele nošene na finalnom izboru)", kako stoji u izvješću Direkcije.

Kako bi što je više moguće smanjila broj uplakanih ljepotica iza pozornice, Direkcija izbora dodijelila je mnoge "popratne titule" - Snježana Lončarević postala je i miss stila, a 19-godišnja Splićanka Kristina Džigurski proglašena je za miss fotogeničnosti. Spomenimo i da je Kristina Baro, 20-godišnja ljepotica iz Osijeka, u internoj anketi među natjecateljicama dobila najviše glasova pa joj je pripala titula miss simpatičnosti.

"Na tropskom bih otoku uživala u sunce i palme"

Popularni dio izbora u kojem ljepotice pokazuju da, osim što znaju šetati, znaju i govoriti, obilovao je originalnim, štoviše, revolucionarnim odgovorima na perolako pitanje - Koju bi svjetsku destinaciju odabrala za odmor i zašto? Ines Makek bi voljela "otputovati na tropski otok i uživati u sunce i palme", a Ana Kurobasa smatra da bi putovanjem u Francusku "obogatila svoje znanje". Snježana Lončarević bila je najiskrenija - otputovala bi u Vijetnam na svjetski izbor za Miss Universe.

Za glazbu u Kristalnoj su dvorani bili zaduženi Sandi i njegova nova štićenica Mia te Jelena Rozga i Goran Karan. Prilikom svakog izlaska nadobudnih ljepotica predstavljena je sva sila sponzora, a djevojke su se u brojnim TV prilozima smiješile iz svakog kutka Hrvatske, beskrajno sretne što su uspjele dodirnuti automobil ili, pak, iskoristiti bon za solarij.

Pročitajte više