Audio: Talentirana Franka Batelić u svom drugom pohodu na Doru

MEĐU raznovrsnim izvođačima koji će ove godine nastupati na Dori, našla se mlada i talentirana Franka Batelić, kojoj je ovo drugi put da pokušava izboriti svoje mjesto na Eurosongu. Pjesmu "Na tvojim rukama" napisali su Miro Buljan i Boris Đurđević na tekst Nene Ninčevića. Riječ je o provjerenoj ekipi koja od početka radi s Frankom, autorima koji su do sada radili na njezinim najvećim hitovima.


"Pjesma 'Na tvojim rukama' je, kao i većina mojih dosadašnjih, moderni plesni pop, no ovaj put, rekla bih, u malo pomaknutijem aranžmanu. Singl prati modernu svjetsku plesnu pop produkciju i jako sam zadovoljna kako zvuči", rekla je Franka.

Pripreme za Doru, koja će se održati 6. ožujka, za Franku su već počele iako je trenutačno zaokupljena školom i rješavanjem ispita, zaostataka iz prvog polugodišta koji su se nakupili tijekom njezina angažmana u zabavnom showu "Ples sa zvijezdama".

Ekipa koja će se brinuti za Frankin nastup, sastavljena je od Elfsa koji rade kostime, Simona Antonović, kao i prošle godine, zadužena je za šminku, a ekipa iz frizerskog salona Institut Ruža Kerastase te plesači i koreografkinja Ivona Perkov već naveliko rade na pripremama.

"Iako bi mnogi voljeli vidjeti Ištvana na pozornici Dore sa mnom, on će ipak imati samo savjetodavnu funkciju", zaključila je Franka.

Pročitajte više